Üdvözöllek az ingyenes termékminták,nyereményjátékok, programok gyűjtőhelyén. A blog 2010.04.18-án indult, ezért sajnos még csekély mennyiségű bejegyzés olvasható, de érdemes rendszeresen benézned, ugyanis az oldal folyamatosan frissül, s az ingyenes termékminták limitált mennyisége miatt ajánlott hamar megrendelni őket.

2010. április 19., hétfő

Freecall-Ingyen vezetékes telefonhívás

Bemutatnám az általam évek óta használt VOIP programot, mely segítségével ingyen telefonálhatsz a világba bárhová(természetesen csak vezetékes számra). Persze lehet egyenleget feltölteni rá és így a mobiltelefonok hívása sokkal jobban megéri, külföldi országokba is nagyon olcsón intézhetsz mobil hívást. Na de maradjunk az ingyenes résznél. Szerencsére a hívásoknak nincs időkorlátja, így bármikor bármennyit beszélhetsz, s a hang minőség is kitűnő. Stabil internetkapcsolat+mikrofon szükséges, illetve a program első használatkor egy gyors fél perces regisztrációt igényel.

Letöltés:
http://www.freecall.com/en/download.html

Amennyiben elakadtál, nem jön össze a telefonhívás bátran kérdezz írj hozászolást és 24 órán belül válaszolok.
UI: országhívószám és körzetszám használatot ne felejtsd el.

2 megjegyzés:

  1. Ez mind egy nagy hazugság,mert csak freecall-on belül tudsz beszélni...vezetékes telefonra ad 3y2,5 percet próbának...aztán kőkeményen fizess...töltsd fel a számlád!Nem kell itt kamuzni:(((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bejegyzést támogatom Sőt letöltés után Kise lehet irtani .

      Törlés