Üdvözöllek az ingyenes termékminták,nyereményjátékok, programok gyűjtőhelyén. A blog 2010.04.18-án indult, ezért sajnos még csekély mennyiségű bejegyzés olvasható, de érdemes rendszeresen benézned, ugyanis az oldal folyamatosan frissül, s az ingyenes termékminták limitált mennyisége miatt ajánlott hamar megrendelni őket.

2010. április 20., kedd

Ingyen Tombola

Ma szeretném bemutatni nektek a hagyományos tombola internetes változatát. Egy magyar cégről van szó, mely minden csütörtökön kisorsol értékes nyereményeket(pl::házimozi,kamera,dvd lejátszó,mp3,mobil,könyvek,lemezek).

2 hetente sorsolják a drágább, főleg elektronikai dolgokat, egyébként pedig könyveket, dvd csomagokat sorsolnak ki a szerencsések között. Természetesen a játék teljesen ingyenes, nem kell tombola jegyeket vásárolni :). Mindössze a főoldalon bal oldalt látható jelentkező mezőbe írjuk be email címünket, majd adjuk meg nevünket és születési dátumunkat. Ezek után hetente kapsz tombola szelvényeket email címedre, s ha szerencsés vagy, értékes nyereményeket nyerhetsz. Sajnos a nyerési esély nem túl magas, ugyanis nagyon sokan vesznek részt a játékban, de 1 percet szerintem megér hetente.


http://www.tombola.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése